Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

žepré

7. 3. 2012 19:36
Jak už tady bylo řečeno,

mohlo to byt promlčený, třeba aji zaplacený (se špatně udaným VS)... Kurňa, šest a půl litru, to stojí za kus práce snad každýmu, kdo není mafián, ne?! No a taky - třeba jste takhle nacpal do chřtánu přes šest tisíců nějaké té právnické firmičce, která si za podání návrhu u sódu naúčtuje takhle nemorální sumu. Myslím, že jste měl zapnót úsilí, luknót na zákony (není to promlčený?), podívat se na výpisy, klidně aji za plus minus dvě kila vyžádáný od banky (není to zaplacený?), takhle se flinta do žita nehází, dyť tím ty darebáky taky krmíme!!

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

8. 3. 2012 8:44
Re: Jak už tady bylo řečeno,

Nojo. A autor si ještě dá de facto inzerát do iDnesu, že dá bez odmlouvání 6,5 tisíc každému, kdo ho o to požádá ...

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

8. 3. 2012 8:51
Re: Jak už tady bylo řečeno,

Ale to nemusí být ani špatně uvedený VS! I já jsem jednou dostal upomínku od RWE za neuhrazenou zálohu! Houby neuhrazenou! Byla uhrazená, jen ji účetní zaúčtovala do špatného období - chyba nebyla na mé straně!

Autor měl podat odpor, vzít si na to advokáta a nabídnout mu šest litrů palmáre za vyhraný soud. Soud by nařídil řízení, autor (jeho advokát) by uplatnil námitku promlčení a Pražská plynárenská by nejen prohrála, ale musela by autorovi zaplatit i toho advokáta a všechny prokázané výdaje, které s tím měl.

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

8. 3. 2012 8:54
Re: Jak už tady bylo řečeno,

Jo, ... a ... takových neoprávněných upomínek už mám hezkou řadu, dávám je do zvláštní složky. Prostě se musí VYPLATIT poslat nejdřív upomínku, než to dá domnělý věřitel k soudu! Pokud budou všichni platit i neoprávněné domnělé dluhy, jakmile dostanou platební rozkaz od soudu, tak se asi s upomínkama nikdo obtěžovat nebude. ... a gauneři budou takto vymáhat i neexistující dluhy.

0 0
možnosti
TT

žepré

8. 3. 2012 10:18
Re: Jak už tady bylo řečeno,

Teď jsem měl podobné případ - kyslíci si platbu zaúčtovali do příštího období, ne zcela mou vinou - jedna měsíční faktura mně prostě nepřišla, platil jsem až s velkým předstihem tu následující. No a hle, jako následující jsem měl zaplatit dvě kila pokutu. Člověk by mohl říct, prkotina, ale myslím, že stojí za to, prolistovat papíry a digitály a ohradit se, mně stačil v tomhle případě telefonát. Kdybych usilovně makal, tak asi za stejnó dobu vydělám víc, no ale...

0 0
možnosti
H

Host8

8. 3. 2012 10:14
Re: Jak už tady bylo řečeno,

Tento přístup vyplývá z logiky, která se tu uplatňuje od 1989, tj. že obcházení zákonů, hledání mezer jak přijít k penězům , je normální. A morálka jde stranou. A naneštěstí si tímto způsobem řada lidí přišla k velkým penězům. U nás se automaticky předpokládá, že každý z nás musí být právník.A je jeho chyby, když neví, jak se nejrůznějším lumpárnám bránit. I právnící tvrdí, že se v současných zákonech již nevyznají.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3720x
Letec a publicista
 

Držitel českého rekordu v počtu dosažených letišť. 
 

Fotky, videa, reportáže z mých expedic najdete na FlyingRevue.cz.
 

Knihy: 
- Svět letecké dopravy
- VFR Communication (výuková online aplikace pro piloty) 
- VFR anglická komunikace
- Chytré létání
- Abeceda reálného socialismu a další 

Seznam rubrik